Despre Balta Vlasiei

Descrierea zonei.

Balta Valea Vlasiei este pozitionata in apropiere de Manastirea Caldarusani, la o distanta aproximativa de 35 km de Bucuresti. Pentru a ajunge in aceasta zona, va detaliem traseul cel mai scurt impreuna cu reperele de care trebuie sa tineti cont. Dat fiind acest context, trebuie sa ajungei pe autostrada si mergeti pana la Moara Vlasiei, unde virati la dreapta pentru a intra in aceasta localitate. Odata ce va aflati in localitate, trebuie sa mergeti catre Manastirea Caldarusani al carei punct de reper este primul pod pe care il intalniti, urmand ca apoi sa virati la stanga. Drumul catre balta este acccesibil si usor de urmat, luandu-va aproximativ 20 de minute din Bucuresti.

Descrierea Baltii

Va recomandam acest loc mirifc, unde peisajele grandioase sunt elementele definitorii ale acestei zone, oferindu-va liniste si relaxare in mijlocul naturii. Va asteptam sa ne vizitati!

Balta este amenajata cu foisoare in care va puteti relaxa sau admira privelistea incantatore, si, nu in ultimul rand, in cadrul amplasamentului exista si scaune sau bancute cu umbrele destiante pescarilor sportivi. In balta exista diverse specii de pesti precum stiuca, lin, caras, crap, ten, fitofag, novac etc. De asemenea, in aceasta zona nu lipsesc nici vietuitoarele specifice unei balti salbatice, iar aici regasim lebebe, rate salbatice, cormorani si alte specii.